Anchoring Seacoast - Race For The Vstavljen.

Hitta en ny favorit

Ja det är kul att hitta en nya favorit restaurang och gå och prova maten för det är ju så gott att prova spå nya smaker och att få njuta av att hitta ett nytt ställe. Det finns ju så många bra ställen att gå till och njuta av en bit god mat. Det är kul att pröva på lite nya ställen och få lite nya upplevelser. Det gör så mycket och det är ju så trevligt att kunna vara med sina vänner och familj och njuta av lite god och fräsch mat. 
Man kan kolla upp en restaurang gamla stan Stockholm om man vill prova på något nytt för det är ju så härligt att kunna äta lite nytt.

Varför inte pröva något nytt

Ja man mår ju så bra av att göra något nytt och ha det trevligt och få hitta sin nya favorit som man gärna går till flera gånger.
Ja tycker att det är så härligt att få hitta ett ställe som jag känner att jag vill gå till flera gånger så att man har ett ställe som man alltid kan gå till, när man inte vet vart man ska gå och det kan göra att man känner att man blir lite av en stammis och det är alltid en härlig känsla att vara en stammis och kunna gå dit som man vill och att man blir igenkänd när man kommer. Det kan göra det hela lite trevligare och mysigare att gå iväg och hitta på något.

Men det är också kul att hitta nya ställen och gå till olika varje gång för att få prova på det lite och hitta nya smaker och så vidare.
Ja det är så härligt och mysigt att få umgås och äta tillsammans det är något som dom flesta tycker är kul och något vi gärna gör.